Recensie aanvragen

 

Helaas heb ik op dit moment geen tijd voor nieuwe recensie-aanvragen. Als we al eens eerder contact hebben gehad, dan mag je me gerust mailen over je nieuwe boek(en).

Veel succes met je boek!

 

Graag recenseer ik jouw boek voor De Boekblogger.

Mijn interesses zijn vooral: literaire en moderne fictie, historische fictie, chick-lit, literaire thrillers, komische verhalen, en sommige science fiction. Kookboeken en sommige andere non-fictie lees ik ook graag.

Ik houd niet van: boeken met een religieuze of politieke inslag, esoterische of filosofische boeken, kinderboeken (behalve sommige 12+ boeken), en paranormale verhalen. Ook e-boeken lees ik niet op het moment.

De Boekblogger richt zich voornamelijk op boeken die oorspronkelijk in het Nederlands zijn geschreven, maar wil af en toe ook best een vertaald boek plaatsen.

Na ontvangst lees en recenseer ik een boek in principe binnen een maand (op het moment), als hierover van tevoren is overlegd. Ik behoud het recht ongevraagd toegezonden boeken niet te recenseren. Alle toegezonden boeken worden mijn eigendom.

Alle boeken die ik lees (ook als ik ze niet uitlees) krijgen een verslag op mijn blog, dit kan positief of negatief zijn.

Recensies publiceer ik ook op bol.com, shelfari.com, en elders in overleg.

Graag contact via email: leeswammes @ gmail punt com

Judith, De Boekblogger

PS Is je boek nog niet gepubliceerd? Dan ben je misschien geïnteresseerd in een manuscriptbeoordeling. Dat kan Book Helpline (bookhelpline.nl) voor je doen, mijn eigen redactiebedrijf.

Advertentie