Een nieuwe community voor schrijvers

Veel mensen die graag lezen, zouden ook heel graag zelf een boek schrijven. Dat is nog niet zo makkelijk, en het wordt leuker als je steun krijgt van anderen. Daarvoor is er nu de writers:community.

writers:community

 

 

Writers:community is bedoeld voor schrijfcoaching en -begeleiding. Als ik het goed begrijp, is het opgezet door een aantal schrijfcoaches en aanverwante professionals die schrijvers willen helpen met hun boek. Dit doen ze o.a. door cursussen, themamaanden en challenges. Ook kun je je eigen werk etaleren en feedback krijgen van anderen in de community. En natuurlijk kun je de (betaalde) diensten van de schrijfcoaches afnemen. Ook zijn er offline bijeenkomsten.

Het forum is een leuke manier om contact met andere schrijvers te hebben. Je kunt vragen stellen en met andere overleggen over de beste manier om iets te doen (bijv. hoe verder met je verhaal, hoe je boek te publiceren, enz.).

Ik mocht vast een kijkje nemen voor het echt begonnen was. Of het echt wat gaat worden, hangt af van hoeveel leden er komen, tenminste, dat denk ik. Als er weinig leden komen, zal dit een langzame (of misschien zelfs snelle) dood sterven, maar mochten veel (aankomende en andere) schrijvers zich aanmelden, dan kan dit een groot succes worden.

Alle genres zijn welkom, ook non-fictie. Voor €9,50 per maand kun je meedoen met deze community. Geïnteresseerd? kijk dan eens op www.writerscommunity.nl

 

 

Advertentie
door Judith Geplaatst in Boeken

Laat hier je reactie achter.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s