Uit de kast: Winactie De tuinen van Alcázar door Stephanie Erkens

Boekenkast

Een maandelijkse weggeefactie onder mijn trouwe lezers. Een boek uit mijn eigen boekenkast. Vaak dus al een keertje gelezen, maar altijd in goede staat.

Deze keer

De tuinen van Alcazar door Stephanie Erkens

De tuinen van Alcázar

door Stephanie Erkens – gelezen maar in goede staat

Meer informatie

De uitgever zegt: ‘Na een traumatische gebeurtenis verruilt Sofia Nederland voor het Spaanse Sevilla, waar ze bij vrienden van haar ouders verblijft. Hun zoon Santiago staat op het punt een beroemde matador te worden. Maar na jaren van intensieve training blijkt dit louter nog de droom van zijn vader te zijn. Terwijl vader en zoon vechten voor elkaars begrip, groeit de liefde tussen Sofia en Santiago. Maar dan raakt Santiago tijdens een wedstrijd zwaargewond en een angstige periode volgt…

Houdt hun liefde stand? En komen vader en zoon hier samen uit?’

Ik gaf het 3,5 sterren. Zie mijn recensie HIER.

Winnen?

Om te winnen hoef je alleen een formuliertje in te vullen (naam & email adres).

Als je over deze winactie tweet, maak je extra kans. Zorg ervoor dat de link naar deze blogpost in je tweet zit, anders telt hij niet. Gebruik bijvoorbeeld deze tekst: ‘Winactie van @leeswammes: Win het boek De tuinen van Alcázar door Stephanie Erkens wp.me/p15c40-2yI’. Zorg dat je tweet door al jouw volgers gezien kan worden.

Regeltjes

Je moet geabonneerd zijn op mijn blog (per email), of dat alsnog snel even doen (zie rechtsboven: Volg per email). Je krijgt dan elke keer als er een nieuwe blogpost is, een email in je mailbox. Kost niets, en je kunt je makkelijk weer afmelden.

Deze winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Dat is alles! Je kunt meedoen tot en met woensdag 11 juni 2014. Ik stuur de winnaar een email, die binnen 3 dagen moet worden beantwoord, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes!


Kleine lettertjes: De Boekblogger kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor beschadigde of verloren poststukken of situaties buiten onze macht. Deelnemers worden gediskwalificeerd als ze zich niet aan de regels houden of als vals spel wordt vermoed.

2 reacties op “Uit de kast: Winactie De tuinen van Alcázar door Stephanie Erkens

Laat hier je reactie achter.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s