Uit de kast: Weggevertje Niets en niemand door Ivo Bonthuis

Boekenkast

Een maandelijkse weggeefactie onder mijn trouwe lezers. Een boek uit mijn eigen boekenkast. Vaak dus al een keertje gelezen, maar altijd in goede staat.

Deze keer

Niets en niemand door Ivo Bonthuis

Niets en niemand
door Ivo Bonthuis – gelezen maar in goede staat

Meer informatie

De uitgever zegt: “Op het vliegveld in Parijs wacht Laura Innes tot er weer gevlogen zal worden. Beeldschermen tonen de brokstukken van het vliegtuig dat ze net heeft gemist. Het is de vraag of ze vanavond nog thuis zal komen. Het is de vraag of ze dat werkelijk wil. De familie Innes deed nooit aan ‘thuis’. Laura, Maxime en hun zoon Steven woonden overal en nergens, waren niemand verantwoording schuldig behalve elkaar.

Ze zouden een leven lang in vrijheid schoonheid scheppen, en dat leek nog te gaan lukken ook. Totdat ze zich vestigden in Nederland. Waar uitzendwerk de familie ontwrichtte. Waar hun eigen wetten niets waard bleken te zijn. In de vertrekterminal ontvangt Laura haar doodsbericht. En ineens is alles weer mogelijk.”

Ik gaf het 4 sterren. Zie mijn recensie HIER.

Winnen?

Om te winnen hoef je alleen een formuliertje in te vullen (naam & email adres).

Als je over deze winactie tweet, maak je extra kans. Zorg ervoor dat de link naar deze blogpost in je tweet zit, anders telt hij niet. Gebruik bijvoorbeeld deze tekst: “Winactie van @leeswammes: Win het boek Niets en niemand door Ivo Bonthuis http://wp.me/p15c40-2wD”. Zorg dat je tweet door al jouw volgers gezien kan worden.

Regeltjes

Je moet geabonneerd zijn op mijn blog (per email), of dat alsnog snel even doen (zie rechtsboven: Volg per email). Je krijgt dan elke keer als er een nieuwe blogpost is, een email in je mailbox. Kost niets, en je kunt je makkelijk weer afmelden.

Deze winactie is wereldwijd.

Dat is alles! Je kunt meedoen tot en met woensdag 2 april 2014. Ik stuur de winnaar een email, die binnen 3 dagen moet worden beantwoord, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes!


Kleine lettertjes: De Boekblogger kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor beschadigde of verloren poststukken of situaties buiten onze macht. Deelnemers worden gediskwalificeerd als ze zich niet aan de regels houden of als vals spel wordt vermoed.

5 reacties op “Uit de kast: Weggevertje Niets en niemand door Ivo Bonthuis

  1. Dit is één van de weinige boeken (namelijk 1 van de 2) waarover ik niet heb meegedaan bij de boekenbloggersleesclub Een perfecte dag voor literatuur. Dus ik doe nu weer een gooi om dit te kunnen inhalen 🙂

Laat hier je reactie achter.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s