Uit de kast: Weggevertje De smaak van droef en zoet door Aimee Bender

Boekenkast

Een maandelijkse weggeefactie onder mijn trouwe lezers. Een boek uit mijn eigen boekenkast. Vaak dus al een keertje gelezen, maar altijd in goede staat.

Deze keer

De smaak van droef en zoet door Aimee Bender

De smaak van droef en zoet
door Aimee Bender – gelezen maar in goede staat

Meer informatie

Een leuk verhaal over een meisje, Rose, dat aan de smaak van het eten kan proeven in welke stemming de bereider was toen het klaargemaakt werd. Ze vindt dit heel storend en wil op een gegeven moment alleen nog fabriekseten eten (en liefst door machines klaargemaakt). Toch ontkomt ze er niet aan haar moeder’s diners te eten en komt er al snel achter dat haar moeder een geheim heeft.

Ik gaf het 4 sterren. Zie mijn recensie HIER.

Winnen?

Om te winnen hoef je alleen een formuliertje in te vullen (naam & email adres).

Als je over deze winactie tweet, maak je extra kans. Zorg ervoor dat de link naar deze blogpost in je tweet zit, anders telt hij niet. Gebruik bijvoorbeeld deze tekst: “Winactie van @leeswammes: Win het boek De smaak van droef en zoet door Aimee Bender http://wp.me/p15c40-2uJ”. Zorg dat je tweet door al jouw volgers gezien kan worden.

Regeltjes

Je moet geabonneerd zijn op mijn blog (per email), of dat alsnog snel even doen (zie rechtsboven: Volg per email). Je krijgt dan elke keer als er een nieuwe blogpost is, een email in je mailbox. Kost niets, en je kunt je makkelijk weer afmelden.

Je kunt meedoen als je in NEDERLAND woont.

Dat is alles! Je kunt meedoen tot en met zondag 23 februari 2014. Ik stuur de winnaar een email, die binnen 3 dagen moet worden beantwoord, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes!


Kleine lettertjes: De Boekblogger kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor beschadigde of verloren poststukken of situaties buiten onze macht. Deelnemers worden gediskwalificeerd als ze zich niet aan de regels houden of als vals spel wordt vermoed.

Eén reactie op “Uit de kast: Weggevertje De smaak van droef en zoet door Aimee Bender

Laat hier je reactie achter.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s