Uit de kast: Weggevertje De boer op door Irene van der Aart

Boekenkast

Een maandelijkse weggeefactie onder mijn trouwe lezers. Een boek uit mijn eigen boekenkast. Vaak dus al een keertje gelezen, maar altijd in goede staat.

Deze keer

De boer op door Irene van der Aart

De boer op
door Irene van der Aart – gelezen maar in goede staat

Meer informatie

Dit is een memoir over verkering met een boer avant la Boer zoekt vrouw. De Amsterdamse Irene van der Aart ontmoet een Gelderse boer op vakantie in Cuba. Op zich heel onwaarschijnlijk, want de meeste boeren trekken er niet in hun eentje wekenlang op uit naar verre oorden. Deze boer wel, en Irene en hij beginnen een relatie.

Hoe dat gaat, zo’n stadse met een boer, dat lees je in dit komische boekje. Ik gaf het 5 sterren. Zie mijn recensie HIER.

Winnen?

Om te winnen hoef je alleen een formuliertje in te vullen (naam & email adres). 

Als je over deze winactie tweet, maak je extra kans. Zorg ervoor dat de link naar deze blogpost in je tweet zit, anders telt hij niet. Gebruik bijvoorbeeld deze tekst: “Winactie van @leeswammes: Win het boek De boer op door Irene van der Aart http://wp.me/p15c40-2sp”. Zorg dat je tweet door al jouw volgers gezien kan worden.

Regeltjes

Je moet geabonneerd zijn op mijn blog (per email), of dat alsnog snel even doen (zie rechtsboven: Volg per email). Je krijgt dan elke keer als er een nieuwe blogpost is, een email in je mailbox. Kost niets, en je kunt je makkelijk weer afmelden.

Je kunt meedoen als je in Europa woont.

Dat is alles! Je kunt meedoen tot en met maandag 20 januari 2014. Ik stuur de winnaar een email, die binnen 3 dagen moet worden beantwoord, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes!


Kleine lettertjes: De Boekblogger kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor beschadigde of verloren poststukken of situaties buiten onze macht. Deelnemers worden gediskwalificeerd als ze zich niet aan de regels houden of als vals spel wordt vermoed.

2 reacties op “Uit de kast: Weggevertje De boer op door Irene van der Aart

Laat hier je reactie achter.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s