Ditjes en Datjes -19-

In de boekenwereld gebeurt er nog wel eens wat. Hier een paar van de leukste ditjes en datjes waar jij (en ik) zelf ook aan mee kan doen.

Voor de duidelijkheid, de winacties die hier genoemd worden, worden niet door mij georganiseerd, maar ik kwam ze tegen, via-via. En ik doe zelf ook mee!

Deze keer

Allerlei boeken te winnen, ebooks kopen in de winkel, en misschien wil je ook wel recensent worden (als je dat nog niet bent!).

***

Win “een boek”

ArbeiderspersBij De Arbeiderspers kun je elke maand een boek winnen. Je krijgt een openingszin en als je goed raadt welke boek hiermee begint maak je kans op dat boek.

Voor het huidige boek kun je meedoen tot: eind november

Winnen: Lees de zin HIER en vul het formulier in.

.

Win Houvast (ebook) door Linda Jansma

Houvast door Linda JansmaAlweer een kansje om dit boek te winnen. Dit keer bij Libelle. Ik heb het al gelezen en mijn recensie staat HIER (4 sterren).

Van bol.com: “Nadat haar man Thijs negen maanden eerder is omgekomen bij een auto-ongeluk, heeft dierenarts Anouk van Merwede haar leven met dochter Amy weer op de rit. Maar dan wordt Aart Buringa, een goede vriend van Thijs vermoord en verdwijnt haar broer spoorloos. Als Anouk een verband probeert te leggen tussen deze twee gebeurtenissen ontdekt ze dat Thijs een groot geheim met zich mee het graf in heeft genomen.”

Je kunt meedoen tot: 2 december

Winnen: Vul een formulier in, kijk HIER.

.

Damespraatjes zoekt recensenten

DamespraatjesBij de website voor vrouwen, Damespraatjes, worden recensenten gezocht. Ze lezen “van chicklits tot thrillers, van keukenmeidenromans tot culinaire boeken, maar ook de literaire boeken.”

Als je uit wordt gekozen krijg je boeken thuisgestuurd om te recenseren.

Meedoen: Stuur een email naar Damespraatjes met daarbij een recensie van een boek en een motivatie. Kijk HIER voor meer informatie.

.

Win Verdieping X door Kim Moelands

Verdieping X door Kim MoelandsBij Lifestylelog is de spannende medische thriller Verdieping X  te winnen. Hier gaat het over: “Nadat in een Utrechtse discotheek tientallen jongeren bewusteloos zijn geraakt, en sommigen zelfs ter plekke zijn overleden, ontdekt agente Vicky Hogendoorn dat ze allemaal onder invloed zijn van de mysterieuze partydrug ELF. In het Academisch Medisch Centrum Midden vecht bloeddokter Floor van Schaik voor hun levens, maar ze begint al gauw te vermoeden dat iemand haar tegenwerkt.”

Er staat niet bij tot wanneer je mee kunt doen, dus doe het meteen!

Winnen: Vul een formulier in. Kijk HIER.

.

Win De verzegelde brief van Emma Donoghue

De verzegelde brief door Emma DonoghueBij Watleesjij.nu kun je dit boek winnen van de schrijfster van Kamer. Hier gaat het over: “Admiraal Harry Codrington heeft een ongelukkig huwelijk. Zeven jaar leven hij en zijn vrouw Helen in aparte slaapkamers tijdens zijn dienstjaren op Malta. Het enige dat hij en Helen gemeenschappelijk hebben zijn hun twee kinderen.

Na terugkeer in het victoriaanse Londen droomt de admiraal van een nieuwe oorlog. Helen hernieuwt de vriendschap met Fido Faithfull, een uitgeefster die ervoor pleit dat vrouwen mogen werken. Wanneer Codrington zijn vrouw beschuldigt van overspel en een echtscheiding aanvraagt breekt de hel los.”

Er staat niet bij tot wanneer je mee kunt doen, dus doe het meteen!

Winnen: Vul een formulier in. Kijk HIER voor meer informatie.

.

Eboeken nu ook in de winkel te koop

QINQO displaySinds kort kun je ebooks op kaartjes kopen, in de winkel. Net zoals dat ebook dat je pasgeleden op mijn blog kon winnen, weet je nog?

Je kunt ze kopen bij Read Shop, Read Shop Expres en PLANTAGE en zijn natuurlijk heel handig als je iemand op een makkelijke manier een ebook kado wilt doen. Je kunt kiezen uit een kaart voor een bepaald boek, voor een bepaalde auteur (je kan dan uit alle boeken van de schrijver een boek kiezen om te downloaden) en uit een genre (je kunt uit een heel genre kiezen).

Kijk HIER voor meer informatie.

.

***

Ik ben benieuwd of je ergens aan meedoet.

Laat het eens weten!

7 reacties op “Ditjes en Datjes -19-

  1. Leuk allemaal! Ik stond heel even in dubio voor de Damespraatjes. Maar dat was snel over toen ik las dat ze graag een week na ontvangst van het boek al een recensie willen hebben…., helaas, ik weet nu al dat dat nooit gaat lukken.

Laat hier je reactie achter.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s