Ditjes en Datjes -15-

In de boekenwereld gebeurt er nog wel eens wat. Hier een paar van de leukste ditjes en datjes waar jij (en ik) zelf ook aan mee kan doen.

Voor de duidelijkheid, de winacties die hier genoemd worden, worden niet door mij georganiseerd, maar ik kwam ze tegen, via-via. En ik doe zelf ook mee!

Deze keer

Kinderboekenweek en boeken winnen!

***

Kinderboekenweek!

Het Akropolis Genootschap en de slag om bladzijde 37 door Tosca MentenVanaf vandaag, 3 oktober t/m 14 oktober is het kinderboekenweek. Het kinderboekenweekgeschenk (bij aankoop van 10 euro aan kinderboeken) is deze keer geschreven door Tosca Menten, en zij is gedurende de kinderboekenweek zo’n beetje overal in het land om het boekje te signeren. Kijk hier. Tja, gelukkig is het maar één week, Tosca!

Verder worden er allerlei activiteiten georganiseerd door boekwinkels en bibliotheken. Je kind wordt voorgelezen, kan naar het openingsfeest, meedoen met ontdekkingstochten, schrijvers ontmoeten en nog veel meer. Kijk hier voor meer informatie.

.

***

 Win Emma’s geluk van Claudia Schreiber

Emma's Geluk van Claudia SchreiberDeze keer wél een winactie van mijzelf! Als je mijn blog volgt, had je het natuurlijk al gezien: je kunt deze QINQO kaart winnen, waarmee je een ebook kunt downloaden. Emma’s geluk is een hartstikke leuk boek, dus grijp je kans.

Je kunt meedoen tot: 15 oktober

Winnen: Vul je naam in. Zie HIER.

.

.

***

Win De zoetheid van perzikken

De zoetheid van perziken van Joanne HarrisBij chicklit.nl kun je het nieuwste boek van Joanne Harris winnen.

Dit is het derde deel in de Chocolat serie. Van chicklit.nl: “In dit deel lees je hoe het verder gaat met Vianne, Roux en hun twee dochters Rosette en Anouk. Vianne ontvangt een brief van een overleden vriendin die haar terugroept naar Lansquenet, het schattige Franse dorpje waar Vianne haar eerste chocolaterie opende…”

Je kunt meedoen tot: 5 oktober

Winnen: Beantwoord een vraag en deel de actie op een sociaal medium. Zie HIER.

***

Win het nieuwe boek van Michael Grant

BZRK van Michael GrantLifestylelog heeft een winactie met BZRK, het nieuwe boek van Michael Grant. Michael Grant is bekend van zijn Gone serie, een Young Adult serie over teenagers die gevangen zitten onder een koepel. Ik smul van dat soort boeken en ik ben heel benieuwd naar dit nieuwe boek.

Heel kort: “Met microscopisch kleine robotjes – nanobots – manipuleren de Amstrongs de hersenen van alle mensen, zodat de wereld als één brein zal functioneren. Iedereen zal zijn vrije wil verliezen en alles zal in handen liggen van de twee broers.
De guerrillagroep BZRK weet waar Charles en Benjamin mee bezig zijn en wil voorkomen dat hun utopie werkelijkheid wordt. BZRK vecht voor het recht om fouten te maken, het recht om menselijk te zijn.”

Je kunt meedoen tot: staat er niet bij maar vóór 11 oktober

Winnen: Vul je naam en adres in. Zie HIER.

***

Win een erotische thriller

Verslaafd aan jou van Sylvia Day

Vind jij Vijftig Tinten Grijs maar niets, of heb je het met plezier gelezen? Ik vond het wel grappig, maar om dáár nou zo’n ophef over te maken! Maar goed, daarna zijn er nog meer van dit soort boeken verschenen, waaronder Verslaafd aan jou, een thriller – ik geloof dat het een nieuwe serie is.

Heel kort: ” Ik was bezoedeld, beschadigd, maar hij wist zonder enige moeite bij mij de juiste snaar te raken.
Hij had zijn eigen demonen. Zijn liefde liet me niet meer los, maar het gevaar bleef dat we door ons gekwelde verleden uit elkaar gerukt zouden worden.”

Je kunt dit boek winnen bij Leesfanaten. De actie loopt t/m 8 oktober.

Winnen: Vul je naam en adres in. Zie HIER.

Ik ben benieuwd of je ergens aan meedoet.

En doe je nog iets speciaals in de Kinderboekenweek?

PS. Kijk ook even in de reacties: een tip van Boekhapper.

4 reacties op “Ditjes en Datjes -15-

  1. Wat zijn de boeken van Harris en Day snel vertaald! Ben benieuwd of ze goed gaan vallen. De een is het derde boek in de Chocolat-serie en het andere boek is inderdaad een “alternatief” voor het wat bekendere Vijftig Tinten.

    En jeetje, is het alweer Kinderboekenweek? 🙂

  2. Leuk! Tips: Ben je actief op Facebook dan is het ook wel handig om een aantal uitgeverijen te volgen. Zij verloten ook vaak boeken. Je moet dan vaak hun status delen met je vrienden,of een reactie plaatsen. Nieuwsbrieven volgen is ook aan te bevelen!

Laat hier je reactie achter.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s