Uitnodiging: Elkaar in het echt ontmoeten!

Boekbloggersbijeenkomst maart 2012

Wil je De Boekblogger en andere boekbloggers ook eens in het wild ontmoeten? Af en toe komen we met een groepje boekbloggers en andere leesfanaten bij elkaar. De foto hier laat ons gezellig samenzijn zien in Zwolle in maart dit jaar. We hebben lekker geluncht en een hele leuke discussie gehad over The Sense of an Ending van Julian Barnes (Alsof het voorbij is).

Het is tijd voor een nieuwe bijeenkomst, en die wordt gehouden op zaterdag 20 oktober om 13:00 uur, in een café in Utrecht.  Deze keer gaan we bespreken The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry van Rachel Joyce (De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry). Natuurlijk gaan we ook meer in het algemeen over boeken praten (hoe groot is jóuw boekenkast?) en andere zaken die ons interesseren.

Heb je ook zin om mee te praten over dit boek en ons te ontmoeten? Met “ons” bedoel ik de vijf mensen die zich al hebben opgegeven, en dat zijn Anna an Anna’s Leesreis, Hella van Heldinne’s Reis, Joke van Boekhappen, en Koen van Quis Leget Haec? En ikzelf, natuurlijk.

Je kunt je opgeven (t/m 14 oktober) via het contactformulier op Anna’s blog, zodat we weten voor hoeveel mensen we een tafel moeten reserveren. Kom ook!

Doe je mee?

door Leeswammes Geplaatst in Boeken Getagged

8 reacties op “Uitnodiging: Elkaar in het echt ontmoeten!

Laat hier je reactie achter.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s