Ditjes en Datjes -9-

In de boekenwereld gebeurt er nog wel eens wat. Hier een paar van de leukste ditjes en datjes waar jij (en ik) zelf ook aan mee kan doen.

Voor de duidelijkheid, de winacties die hier genoemd worden, worden niet door mij georganiseerd, maar ik kwam ze tegen, via-via. En ik doe zelf ook mee!

Deze keer

Een boekenuitje, een gratis download en een aantal winacties: waar ga jij aan meedoen?

***

Literaire hangplek: Kalf

KALF

Aanstaande dinsdag, 5 juni, organiseert Uitgeverij Atlas Contact een literaire hangplek waar schrijvers en lezers elkaar kunnen ontmoeten. Dit is de eerste editie van een maandelijkse bijeenkomst (eerste dinsdag in de maand).

Waar: Café de Koe in Amsterdam Tijd: 18-20 uur Met: optredens van Frederique Schut, Emma Curvers en A. H. J. Dautzenberg

Meer info en aanmelden via facebook

.

Gratis download: Cocktailverhalen

Cocktailverhalen

Van Damespraatjes een e-bundeltje zomerse verhalen, geschreven door lezers en uitgekozen en gebundeld door Damespraatjes zelf. Het zijn een stuk of 30 bladzijden dus neem zeker nog wat anders mee op vakantie. Deze zijn leuk voor tussendoor.

Meer info: zie HIER

.

.

.

Winactie: Thrillers van Esta

éstaHet blad ésta geeft 400 thrillers weg. Je kunt kiezen uit een lijst van 20 boeken welke je het liefst wilt winnen. Helaas staan er geen auteurs bij (daarvoor heb je denk ik het blad zelf nodig), maar Zielsgeheim en Ze komt nooit meer terug kan ik aanbevelen!

Winnen: Vul een formulier in. Er staat niet bij tot wanneer je mee kan doen, dus wacht niet te lang.

Meer informatie HIER.

.

Winactie: Een jaar lang literaire thrillers

Anthos Literaire Thrillers

Door je in te schrijven voor de Literaire Thrillers nieuwsbrief van UItgeverij Anthos maak je kans om alle literaire thrillers te winnen die zij het komende jaar publiceren. Zelf heb ik het niet zo met de benaming “literaire thriller”, dat is volgens mij gewoon een marketing ideetje om zogenaamd een verschil te trekken tussen “pulp” en het “betere boek”. Nou ja, noem alles gewoon een literaire thriller, of het nu literair of niet is en dan kopen de mensen het wel. Ja?

Hoe dan ook, ik lees ze natuurlijk wel, niet als de niet-literaire thrillers. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan HIER.

Anthos publiceert overigens speciaal voor de Maand van het Spannende Boek ook een literaire thrillergids die je gratis bij de boekwinkel kan afhalen.

.

Winactie: Hotel Sofia

Hotel Sofia

Om de cover zal ik dit boek niet kopen, beetje saai. Maar het verhaal klinkt goed: een tienermeisje gaat op zoek naar de jeugdvrienden van haar vader want ze wil weten waarom hij het contact met hen is kwijtgeraakt.

Dit is het boek dat niet verfilmd gaat worden, zogenaamd omdat de film nooit zo goed zou kunnen worden als het boek. Ja, dat vond ik meteen al een vreemd verhaal. En inderdaad, er waren helemaal geen filmplannen! Watleesjij.nu organiseert een winactie.

Winnen: Vul een formulier in. Er staat niet bij tot wanneer je mee kan doen, dus wacht niet te lang.

Meer info: zie HIER

.

Winactie: IJS, een boek om zelf ijs te maken

IjsHet boek IJS van Carlina de Lorenzo staat vol met Italiaanse familierecepten en traditionele ijsbereidingen. Daar hebben wij wel trek in, toch?

Damespraatjes organiseert deze winactie. Vreemde ijs-smaken (haringijs!) worden niet geweerd, maar er staan ook ijstaarten en sausjes voor bij het ijs in het boek.

Winnen: Vul een formulier in. Er staat niet bij tot wanneer je mee kan doen, dus wacht niet te lang.

Meer informatie HIER.

.

Winactie: De groene pen van Eloy Moreno

De groene pen van Eloy MorenoBij website thesword.nl kun je dit boek winnen. Een veertigjarige man wil niet zo door blijven gaan met altijd maaar hetzelfde: gezin, werk, huis, auto. Hij vertrekt naar de Pyreneeën, op zoek naar bezinning en naar zichzelf.

Winnen: Like de facebookpage van Uitgeverij Karakter en stuur een email met je gegevens. De actie duurt tot 8 juni.

Meer informatie HIER.

.

Ik ben benieuwd of je ergens aan meedoet.

Laat het eens weten!

Advertentie

7 reacties op “Ditjes en Datjes -9-

Laat hier je reactie achter.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s