Boekbloggersbijeenkomst met Alsof het voorbij is (Julian Barnes)

Afgelopen zaterdag was alweer de derde bijeenkomst van een aantal boekbloggers – in wisselende samenstelling trouwens. Een aantal van ons kende elkaar al, de anderen nog niet, en dat maakte niets uit: we kenden elkaar natuurlijk al van de blogs en de gezamelijke interesse in boeken betekent dat je uuuurenlang kunt praten over deze favoriet, en dat onuitgelezen boek, en nog veel meer.

Boekbloggersbijeenkomst maart 2012

Ook hebben we een boek besproken, Alsof het voorbij is van Julian Barnes (vertaald uit het Engels: The Sense of an Ending). Nu is het gezamelijk bespreken van een boek altijd leuk, maar dit boek was helemaal een goed boek om door meerdere mensen bediscussieerd te worden. Er zit veel meer in dan op het eerste gezicht lijkt, en met mijn nogal oppervlakkige leesstijl is het al te prettig wat handvaten aangereikt te krijgen om het boek beter te begrijpen.

We waren het erover eens: dit dunne boekje bevat een heel rijk verhaal, dat niet onder doet voor een boek met veel meer bladzijden.

Alsof het voorbij is van Julian BarnesThe Sense of an Ending by Julian Barnes

Plaats: Grand Café Public in Zwolle

Groep: Nederlandstalige boekbloggers: Gnoe van Graasland, Maaike van Neyntjes Leesvoer, Anna van Anna’s Leesreis, Hella van Heldinne’s Reis, en  Hans van Ons Dagelijks Brood.

Onderwerpen: boeken in het algemeen, de lekkere lunch, bloggen, e-readers, Barnes’ boek, boeken niet uitlezen, katten, enz.

Sfeer: gezellig en informeel

Volgende keer: Na de zomer, mischien in Utrecht

10 reacties op “Boekbloggersbijeenkomst met Alsof het voorbij is (Julian Barnes)

    • Janny, je was ook welkom geweest zonder het boek te lezen hoor. Iemand anders (ik noem geen namen!) had het ook niet gelezen. Maar we gaan ons dan niet inhouden om niets te verklappen – dit boek werd van begin tot het einde doorgepraat.

  1. Er komt uiteraard weer een uitnodiging op onze blogs, waarna iedereen die zin heeft om te komen zich bij mij op kan geven. JannyAn en BookGoddess, jullie zijn bij voorbaat van harte welkom en ik hoop jullie na de zomer ook te ontmoeten 🙂

  2. Pingback: Twee dagen Manuscripta 2012: Zaterdag | De Boekblogger

  3. Pingback: Uitnodiging: Elkaar in het echt ontmoeten! | De Boekblogger

Laat hier je reactie achter.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s