Ditjes en Datjes -1-

Ik heb verschillende nieuwtjes met jullie te delen, dus hier een Ditjes en Datjes artikel – ik heb hem genummerd, misschien komen er meer…

Literary Giveaway Blog Hop

Literary Giveaway Blog Hop Eerst mijn eigen nieuws: op mijn Engelse blog, Leeswammes’ Blog, organiseer ik over een paar weken weer een Giveaway Blog Hop, waarbij een stuk of 50 blogs, die allemaal boeken weggeven, aan elkaar gekoppeld worden, zodat mensen van het ene blog naar het andere kunnen “hoppen” en overal een boek of boekenbon kunnen winnen.

De Boekblogger doet ook mee! Dus kijk uit naar deze blog hop, die loopt van 18 februari t/m 22 februari. Je kunt een boek winnen dat ik hier gerecenseerd heb.

Als je zelf een blog hebt en ook mee wilt doen met de blog hop (en dus: een boek wilt weggeven), geef je dan HIER op.

.

Gratis download van eboeken

thesword.nlOp The Sword, een nieuwe website over boeken, films, lekker eten, en dagelijkse nieuwtjes, kun je een aantal eboeken gratis downloaden. En daar zitten leuke bij: Het familieportet van Jenna Blum, Het Puberende Brein van Eveline Crone, en nog een aantal die mij wel interesseren. Kijk zelf ook even of er wat van je gading bij zit: HIER.

.

Leesclub actie

Het dorpsgericht van Frans van den OuwelandMijn leesclub leest alleen Engelse boeken (of boeken vertaald uit het Engels), maar als jij in een leesclub zit waar ze ook Nederlandse boeken lezen, dan is dit misschien wat voor jou:

Uitgeverij Compaan heeft een actie waarbij leesclubs gratis e-exemplaren van het boek Het Dorpsgericht van Frans van den Ouweland kunnen downloaden, met daarbij discussietips en een prijsvraag.

Ik ga dit boek binnenkort bespreken op De Boekblogger. Dit is waar het over gaat: “Michel Perraudin besluit na de dood van zijn ongeboren zoon Parijs te verruilen voor een gehucht op het platteland; hij wordt er onderwijzer.  De dorpelingen belemmeren hem in zijn zoektocht naar onschuld. Als een voyeur, een onruststoker die niet bij hen past, wordt hij opgejaagd. Michel weet dat hij zijn leerlingen niet in de steek kan laten – hun hoop is de zijne – en samen met collega Hélène verzet hij zich tegen de destructie die hem van buitenaf en van binnenuit tergt.”

Ben je geinteresseerd? Kijk dan HIER voor meer informatie.

.

Nieuw Boekenmagazine

Boekzine Boekzine is een nieuw boekentijdschrift dat vanaf 1 juli 2012 zal verschijnen. Volgens de website van de uitgevers: “In het blad is ruimte voor interviews met auteurs, uitgevers en boekhandels, boekbesprekingen, boekrecensies en boekfragmenten, nieuws over auteurs, boeken en evenementen. In het blad worden tevens kortingsbonnen en een prijspuzzel opgenomen.”

Klinkt leuk dus! Als je voor 1 april een proefabonnement neemt krijg je er een gratis literaire thriller bij. Grijp je kans, of kijk de kat nog even uit de boom.

Meer informatie HIER.

2 reacties op “Ditjes en Datjes -1-

Laat hier je reactie achter.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s