Binnenkort: Literair Weggevertje – Doe Ook Mee!

Give Away Blog Hop!

Binnenkort kun je meedingen naar een Engelstalig boek op mijn andere blog: Leeswammes. Of je kunt zelf een (Nederlands of Engels) boek weggeven!

Van 25 tot 29 Juni organiseer ik de Literary Giveaway Blog Hop. Daar geven verschillende boekenblogs een literair prijsje weg: voornamelijk boeken, maar soms ook boekenbonnen of (zelfgemaakte) bladwijzers, enz. In totaal doen er nu al bijna 50 blogs over de hele wereld mee, maar men kan zich nog steeds opgeven om ook mee te doen.

Dus: wil je zelf ook wel een boek weggeven, gewoon omdat je een blog hebt (dat is wel noodzakelijk!) en je abonnees wil verrassen, of om meer mensen naar je blog te lokken, dan kun je je inschrijven op Leeswammes… HIER. Maar ik vat het hieronder ook nog even samen.

Wil je niets weggeven (ook prima), maar wel in de prijzen vallen: kijk dan tussen 25 en 29 Juni op deze blog of op Leeswammes om te zien hoe je mee kunt doen. Je kunt dan op alle blogs die met de Literary Giveaway Blog Hop meedoen inschrijven, zolang de prijs ook in Nederland bezorgd kan worden.

Geef je graag iets weg? Het werkt zo: Schrijf je HIER in, zodat ik weet dat je mee wilt doen. Op 25 Juni zorg je dat je een bericht op je blog hebt waarin je een literaire kadootje aanbiedt (bijv. een boek). Dat mag je in het Engels doen (leuk als het om een Engels boek gaat) of in het Nederlands. Je kunt je prijs weggeven binnen Nederland, binnen Europa of Internationaal. Denk van tevoren na over het gewicht van je prijs en de portokosten!

Een goed alternatief is bookdepository.com waar je boeken kunt bestellen en over (bijna) de hele wereld gratis laten bezorgen. Je kun dus ook als prijs “Een boek tot €10 van bookdepository” (of een ander bedrag) aanbieden (of kies zelf een boek uit bij bookdepository dat je wilt aanbieden).

Op 30 Juni kies je dan een prijswinnaar uit de mensen die in de reacties op jouw blogbericht hun naam hebben achtergelaten.

Het leuke is, dat bij een Blog Hop alle blogs die meedoen via een lijst met links aan elkaar verbonden zijn. Dus jouw lezers kunnen ook op andere blogs meedingen naar prijzen en lezers van andere blogs kunnen op jouw blog meedingen (en misschien worden ze wel abonnee, als jouw blog ze leuk lijkt). Een voorbeeld van de vorige keer vind je hier (in het voorbeeld wordt echter in formulier gebruikt, ipv reacties (commentaar) om je op te geven).

Lijkt het je leuk? Doe dan mee!

Laat hier je reactie achter.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s